Developed by JoomVision.com

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului

Miercurea Sibiului Miercurea Sibiului


Grupul Scolar „ILIE MACELARIU” este structurat pe 5 niveluri:

1.     Gradinita cu program prelungit si gradinita cu program normal care functioneaza am?ndoua intr-o singura cladire. Gradinita are o baza materiala deosebita. Cei 77 de copii sunt grupati in 3 grupe (mica-mijlocie, mijlocie-mare,  si pregatitoare), criteriul fiind varsta elevilor, si nu gradinita pentru care au optat. Toti cei 77 de copii servesc gustarea de la ora 10 in sala de mese a gradinitei, unii elevi pleaca la ora 12 iar ceilalti se regrupeaza pe doua grupe urmand programul de activitati, masa de pranz, somnul de dupa-amiaza si programul de joaca, pana la ora 17, cand sunt luati acasa de parinti. Elevii sunt supravegheati de cinci educatoare calificate, dintre care patru sunt titulare. Materialul didactic este in cantitate suficienta, ?n mare parte fiind confectionat de catre doamnele educatoare. Fiecare grupa este dotate cu computere  utilizate pentru ascultarea muzicii, povestilor si urmarirea desenelor animate. Gradinita Dobarca functioneaza cu o grupa combinate, avand un numar de 33 de copii instruiti de o educatoare calificata. Baza materiala este exceptionala, gradinita are o locatie noua din 1. 09.2010.

2.     Scoala primara I-IV Miercurea functioneaza si ea intr-o cladire nou reabilitate tot din 1.09.2010. Interiorul este reabilitat, exteriorul urmeaza in acest an scolar.Dotarea materiala este buna, mobilierul este nou, adecvat varstei elevilor, materialul didactic este suficient. Începand din clasa a II-a, elevii si-au ales ca materie optionala „Prietenul meu calculatorul”. 83 de elevi cuprinsi in 4 clase sunt pregatiti si ?ndrumati de patru invatatori, toti titulari. Între acestia, doi au gradul didactic I , unul gradul didactic II si unul debutant. Scoala primara Dobarca functioneaza cu un numar de 50 de elevi cuprinsi in 3 clase. Clasele I si IV functioneaza simultan datorita faptului ca in clasa I exista 7 elevi, iar in clasa a IV-a 10. Elevii sunt ?ndrumati de trei invatatoare suplinitoare, dintre care doua sunt calificate, una nu.

3.     Scoala gimnaziala V-VIII cuprinde 4 clase cu 89 de elevi. Acestia invata in cladirea noua a scolii, unde conditiile sunt bune, mobilierul adecvat, unde exista laboratoare de fizica-chimie si biologie, doua laboratoare de informatica, fiecare av?nd cate 25 de calculatoare. Aici predau 13 profesori, toti calificati, ?ntre care patru au gradul didactic I. Majoritatea profesorilor predau si la scoala Dobarca pentru intregirea normei didactice. Acolo functioneaza doua clase simultane – cl V-VI si cl VII-VIII, cu un numar de 27 de elevi. Toti profesorii sunt calificati.

4.     Liceul cuprinde 2 clase. a IX-a  si a X-a cu un numar de 60 elevi. Profil Comert. Exista un numar mare de elevi inscrisi dar din pacate nu toti sunt capabili de a obtine rezultate bune la invatatura pentru a lua examenul de bacalaureat.

5.     Scoala de arte si meserii – clasa a XI-a cu profilul COMERT cu 17  elevi. Pregatirea de specialitate este efectuata de trei cadre didactice calificate. Practica comasata este efectuata la magazinele alimentare si nealimentare din Miercurea, Apoldu de Jos, Dobarca, Apoldu de Sus si Garbova (jud Alba).

Baza materiala se completeaza cu:

- biblioteca ce cuprinde un numar de 16000 de volume,

- o sala de sport foarte bine dotata,

- un Centru de Documentare si Informare modern  .

Design and develop by Raster Studio - http://www.raster.ro